Om os

Forretningsudvikling og intelligente kommunikationsløsninger

Shark og Co blev grundlagt i 2005, og har til huse i helt nye faciliteter i hjertet af Horsens. Hos Shark & Co. har vi fokus på forretningsudvikling og intelligente kommunikationsløsninger. Vi råder over og har adgang til omfattende viden og kompetencer, som sætter os i stand til at løse enhver opgave inden for markedsføringspaletten – lige fra traditionelle tryksager til de seneste digitale løsninger af enhver art.

Hos Shark & Co. har vi den holdning, at markedsføring skal virke hurtigt, præcist og til tiden. Naturligvis arbejder vi også med branding, hvor aktiviteterne har en positiv og langsigtet effekt på virksomhedens brand. Fint nok – men for langt de fleste af vores kunder handler det om at skabe konkrete resultater her og nu.

 

Shark & Co. vil levere så gode løsninger, at kunderne er parate til at anbefale os i deres netværk.

 

Markedsorientering er alfa og omega

Shark & Co. løser opgaver for en stor og varieret kreds af kunder. Virksomheder af vidt forskellig størrelse og fra vidt forskellige brancher. Men uanset forskellighederne: Enhver opgave – stor som lille – løses ud fra en dyb forståelse af kundens markedsmæssige position, udfordringer og muligheder.

Målet for enhver aktivitet for enhver kunde er klart: Øget konkurrencekraft!