nye medarbejdere hos Shark
Elenah Levante
Tekstforfatter & konceptudvikler

4 nye ansigter hos Shark & Co.

Vi sætter altid en buket på skrivebordet hos nye medarbejdere hos Shark& Co. Men i mandags måtte vi sætte navneskilte frem også, for der startede hele 4 nye, skarpe og talentfulde kollegaer!

Den kreative afdeling er styrket med Stina som Art Director og Irene som Visuel Content Creator. Online-afdelingen er udvidet med Zlata Skubi som Digital Marketing Specialist og Thomas som Digital Marketing Assistent.

Stina
Art Director / Visuel Content Creator

Stina kommer med solid bureauerfaring fra bl.a. Pravda og Kirk & Holm. Gennem mange års målrettet arbejde i både Danmark og udlandet har Stina udviklet et særdeles skarpt øje for især corporate/brand identity – udover sin naturlige flair for publikationer, kampagner, emballagedesign og meget andet.  

Irene
Visuel Content Creator

Med sin passion for video og en baggrund som Multimediedesigner kommer Irene bl.a. til at løfte vores kunders digitale tilstedeværelse med iøjefaldende små film og animationer. Irene bidrager også med konceptuelt overblik og en solid digital værktøjskasse fra hendes uddannelse som Digital konceptudvikler, hvor hun er på sidste semester. 

Zlata
Digital Marketing Specialist

Zlata er vores nye SEM-specialist. Med sit store faglige drive, sin begejstrede facon og en kandidat i IT, Kommunikation og Organisation er Zlata ikke til at stoppe, når det kommer til at skabe resultater for vores kunder! Hvis du synes Zlata er et usædvanligt navn, så er det bare fordi hun oprindeligt kommer fra Estland. Så har du brug for assistance på estisk, kan hun faktisk også hjælpe med det.

Thomas
Digital Marketing Assistant

Thomas starter hos Shark & Co. direkte fra skolebænken – med store ambitioner og ”blod på hajtanden”, som han selv siger. Faktisk flyttede han helt fra Holstebro til Horsens for at arbejde hos os, da han var færdig med sin EUX Business. Man mærker allerede tydeligt hans målrettethed og viljestyrke i hans arbejde med online marketing og digital handel. Vi spår ham en stor fremtid!