Elenah Levante
Tekstforfatter & konceptudvikler

4 nye hajer på bureauet!

For et par måneder siden flyttede vi i nye, større lokaler – bl.a. så vi kunne få plads til flere dygtige folk i team Shark & Co. Fire fantastiske profiler er nu nået gennem nåleøjet, og vi er stolte af at kunne præsentere vores kunder for et endnu stærkere hold.

Online-afdelingen er udvidet med Claes som Online Forretningsudvikler og Katrine som Online Marketing Assistent. Helia er vores nye projekt-ninja, og i den kreative afdeling kan du nu møde Motion Graphics nørd Matias.

Helia
Projektkoordinator

Helia betyder ’sol’ på græsk og er du sunshine, hvor hun brænder igennem med sit engagement og faglighed!
Helia har hurtigt fået et solidt fodfæste hos såvel eksisterende kunder som nye. Med et yderst vindende væsen, en kandidat i international virksomhedsudvikling og en baggrund i marketing og kommunikation formår Helia at få sine projekter sikkert og systematisk i mål.

Claes
Online Forretningsudvikler

Claes har en særlig evne til at spotte virksomheders udviklingspotentiale og hjælper dem med at knække koden til de mange muligheder, der ligger i en gennemtænkt online strategi. Og så er Claes en fornøjelse at møde! Altid smilende, fuld af energi og glad på den kloge måde.
Med sin oprigtige begejstring og interesse, sin internationale pba. i Salg og Marketing og sin hands-on erfaring som Sales Manager er Claes en knag til at åbne døre for vores kunder og skabe relationer – og ikke mindst resultater.
Er din virksomhed endnu ikke kommet godt i gang online markedsføring, kan du nok forvente et opkald fra Claes en af dagene 😉

Katrine
Online Marketing Assistent

Katrine kommer med værdifuld erfaring og input fra andre brancher og er allerede en kæmpe hjælp for Sarah og Dennis, der styrer Online afdelingen.
Inden hun gik i gang med digital handel, har hun bl.a. stået i butik, arbejdet i et køkken, fotograferet streetstyle og været premium blogger hos Bloggers Delight – deraf passionen for sociale medier og online markedsføring.

Matias
Grafisk Designer

Matias er vores nye Motion Graphics nørd. Han kommer med bureauerfaring fra bl.a. Ogilvy og har løst opgaver for nogle af de tunge drenge som British American Tobacco/house of Prince, Disney, Coca-Cola og Codan.
Nørderiet ligger til Matias, der også personligt er en tech- og vidensnørd. Hvor vi andre tjekker vores SoMe, tjekker Matias videnskab.dk i frokostpausen.