Bayern AutoGroup

Blottet for præstationsangst

Bayern AutoGroup er en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med syv forretninger i Danmark. Et brand af den kaliber overlader ikke noget til tilfældighederne. Hverken i bilhusene eller kommunikationen.

Bayern AutoGroup har både mod og vilje til at skille sig ud. Så det har været en fornøjelse at udvikle et kreativt koncept som er flabet og saglig på BMW-måden. Og som taler spot-on til den typiske BMW kunde, der er kendetegnet som dynamisk, uden præstationsangst og mindre anonym. 

Bayern AutoGroup har investeret massivt i markedsføring og er bl.a. synlig i mindst en af de store aviser om ugen. 

For Bayern AutoGroup løser vi følgende opgaver:

  • Annoncer
  • Brochure
  • Webbanner
  • Landingpage
  • E-magasin

Falsk beskedenhed er ikke os…

2015 var et rigtigt godt år for Bayern AutoGroup, og hvorfor skulle det ikke også være det? BMW er blandt de bedste og lækreste biler, og Bayern AutoGroup har et gennemført set-up, som møder kunden og markedet i øjenhøjde. Falsk beskedenhed ligger hverken til Bayern AutoGroup eller til Shark, så vi vælger at tro på at samarbejdet og løsningerne også har bidraget positivt de til flotte salgstal.

Ud over en stærk annoncering lokalt og i Børsen har vi i samarbejde udviklet et e-magasin, som tilgodeser de enkelte forretninger, Bayern AutoGroups fokus, alt det lækre som nye BMW’er indeholder alt sammen pakket lækkert og underholdende ind. Næsten 9.000 tilmeldte sig e-magasinet, der blev brugt mere end 8 minutter i gennemsnit på at læse det, og under 1 promille frameldte sig fremtidig modtagelse. Det er faktisk et helt vildt flot resultat.

Se e-magasinerne her: