Kunde
BC-Technic

Forretningsudvikling
Konceptudvikling

Corporate image
Corporate identity
Visuel identitet
Webdesign

Kommunikation
Tekstforfatning
E-mail marketing

Online
SEO

Print
Brochure

Hvad siger kunden?

Du er mere end velkommen til at spørge:

Bethina S. Hansen
CEO

Et værdifuldt re-design

Udfordring

Bethina S. Hansen startede BC Technic med sin far i 2006, og i dag driver hun en succesfuld virksomhed, der er leverandør af specialprodukter inden for bolte, skruer og anden befæstelse.

Da vi først mødte Bethina, sagde hun: ”Vi handler ikke med virksomheder, vi handler med mennesker.”

Den personlige kontakt er vigtig, og hun og kollegaerne har et kæmpe drive og et ufatteligt højt serviceniveau.

Virksomheden er støt vokset siden 2006 og leverer i dag løsninger til en bred vifte af industrier og nicher inden for bl.a. byggeri, vind- og solenergi, off-shore, fødevarer og stål.

For at følge med udviklingen og bedre kunne imødekomme markedet var der brug for at give både hjemmeside og øvrigt kommunikationsmateriale et professionelt re-design og visuelt løft.

Løsning

Den store opgave lå i at forbedre BC Technics online tilstedeværelse med et nyt og forbedret website, og med det fulgte også template til nyhedsbrev og en salgsbrochure. For at kunne give BC Technic den ønskede flyvehøjde lagde vi ud med et strategisk og kreativt arbejde med at finde den rette konceptuelle ramme, som kunne være den røde tråd, der binder kommunikationen sammen på tværs af alle touch points.

– Skabelonen til nyhedsbrevet blev tilpasset deres behov med alle nødvendige moduler, så det blev nemt og hurtigt at gå til.

– Den nye brochure blev udviklet med henblik på at være et effektivt salgsværktøj i lækker, kraftig kvalitet.

– Kundeinterviews blev både til interne indsigter, værdifulde testemonials og kundehistorier til den nye hjemmeside. Udover at blive beriget med mere indhold og vigtige salgsargumenter blev hjemmesiden også mere brugervenlig og bedre gearet til det store produktsortiment.

”Vi har haft et fantastisk samarbejde med Shark & Co. som både har været gode til at forstå vores behov og til at give os det kreative modspil, vi har manglet. Vi er alle sammen meget glade for den nye hjemmeside, som
nu giver et bedre overblik og præsenterer vores produkter meget bedre. Brochuren bruger vi meget aktivt, og den er blevet et uundværligt værktøj
for os.”

Bethina S. Hansen, CEO

”Det har været rart at have et bureau ved hånden, der kunne supplere os løbende, hvor behovet opstod. Og så har det været meget positivt at opleve, hvordan de har gjort sig umage for at lære os at kende. Indtil videre har vi både fået en god relation og gode resultater ud af samarbejdet.”

Bethina S. Hansen, CEO