Kunde
Bodrum Leisure Club

 

Services

Forretningsudvikling
Online
Kommunikation
Corporate image
Kampagner

Hvad siger kunden?

Du er mere end velkommen
til at spørge:

Kristine Overgaard Nielsen
Co-founder Bodrum Leisure Club

Et fristed for de
kræsne og selektive

Udfordring

Da vi mødte Kristine og sønnen Thomas lejede de luksus yachts ud i Bodrum i Tyrkiet. Smukke sejlbåde i træ, med en service ombord tilpasset kundens personlige ønsker. De havde planer om at udvide forretningen med skræddersyede luksus-retreats og jagtrejser, og havde derfor brug for et paraplykoncept, der favnede alle deres ydelser – og som kunne rumme eventuelt fremtidige tiltag.

Sammenlagt har Kristine og Thomas boet i Tyrkiet i 19 år, så de har forbindelserne i orden, og næsten alt kan lade sig gøre.

Løsning

Paraplyen blev døbt Bodrum Leisure Club – med Boat Club, Balance Club og Hunters Club som sub brands. Navnet indeholder ordet Club for at skabe associationer til en udvalgt kreds, hvor man kommer til at tilhøre et eksklusivt netværk af ligesindede. Samtidig er det nemt at udvide forretningen med flere ben, der hver især får deres egen klub.

Ved at skille oplevelserne ad i hvert sit domæne kan vi tilbyde de respektive målgrupper et rent univers med kun det, de efterspørger – uden risiko for at blande fx jagt og yoga.

Visuelt er der valgt en elegant skrifttype med et tydeligt særkende, og konceptet bindes sammen i logoet, hvis grafiske form repræsenterer kernen i hver af de tre ydelser. Hvert sub brand har sin farve, der understøtter den oplevelse, der tilbydes.

På tværs af alle tre koncepter skabte vi en corporate voice, der lægger op til store forventninger, og som overalt underbygges med små scenarier, der taler til alle sanser. Med payoffet above & beyond lægger vi vægt på den service, man vil få på sin skræddersyede ferie med kun det allerbedste af det, der gør livet sødere, sjovere og mere intenst.

Det hele er samlet i lanceringskampagnen ”Like never before”, der introducerer Bodrum Leisure Clubs løfte om uforglemmelige oplevelser og kan varieres i budskab, så den passer til hvert sub brand.

BODRUM LEISURE CLUB


Want the freedom to change plans last minute?

Suddenly need an extra boat for a spontaneous adventure to a secluded beach?

Can’t have your morning coffee without that creamy oat milk you love?

Whatever the nature or size of your request, we’ve got you covered day and night.

A HAVEN FOR THE DISCERNING & DEMANDING


All experiences offered by Bodrum Leisure Club are tailored to your specific needs and wishes – with only the very best of what makes life sweeter, more fun, and more exciting.

With us, you can expect more.

 

BODRUM BALANCE CLUB


What is good health without good fun?

Without balance, we miss out on what makes us feel alive and vibrant!

This is why we balance yoga with drinks, mindfulness with indulgence, and self-development with exploring the delights of the Turkish Riviera.

BODRUM BOAT CLUB


A blue cruise holiday with Bodrum Boat Club is designed as a treat for all your senses:

From the beauty of our Bodrum-built, solid wood yachts – to the spectacular riviera-views, the clear turquoise waters, and the personal service tailored to satisfy you and your guests throughout your cruise.