Kunde
FM Bulk Handling

Services
Strategi
Branding
Konceptudvikling
Tekstforfatning
PR
Digital strategi
Webdesign
SEO
CRO
SEM
SoMe
Content strategi
Film
Visuel identitet
Logodesign
Naming
Salgspræsentation
Wayfinding
Skilte
Inhouse vægdekoration

Hvad siger kunden?

Du er mere end velkommen til at spørge:

Jeppe Bergmann Rasmussen
CEO, FM Bulk Handling

Fra klassisk, dansk maskinfabrik til international problemknuser

Udfordring

Fjordvejs Maskinfabrik er siden den beskedne begyndelse som havnesmedje i 1958 blevet en stærk, global spiller, når det kommer til udvikling og produktion af maskiner til håndtering af bulkvarer i industrielle procesanlæg – en af de bedste i branchen. Men med en mere end 15 år gammel visuel identitet trængte deres corporate image til en opdatering, der afspejler virksomhedens nuværende position. Kommunikationen til markedet krævede også et eftersyn.

Løsning

Med udgangspunkt i nyt, internationalt navn, FM Bulk Handling – Fjordvejs, reviderede Shark & Co. den visuelle identitet, så man opnår et simplificeret udtryk, der stadig er genkendeligt på tværs af alle kanaler – lige fra website og sociale medier til visitkort og wayfinding.

Websitet blev redesignet og kommunikationen tilpasset med udgangspunkt i kundens behov og beslutningsproces. Salgspræsentationen fik samme omgang og fungerer nu som et praktisk værktøj, der kan målrettes kundeemnernes forskellige brancher.

”Det kan være en yderst følsom proces at gennemgå store forandringer i en virksomhed som vores, hvor historikken er lang. Det har Shark & Co. udvist stor forståelse for, og de har tilgået opgaven med lige dele nytænkning og respekt for vores afsæt og værdier. Både vores udseende og vores kommunikation til markedet afspejler nu vores internationale format og stiller os stærkere globalt. Vi er meget tilfredse med resultatet af samarbejdet og forandringen, som også vores medarbejdere stolt har taget til sig.”

Jeppe Bergmann Rasmussen, CEO for FM Bulk Handling – Fjordvejs

Salgspræsentationen er designet fleksibelt, så sælgeren kan klikke sig direkte til det afsnit, der er relevant for kunden. Der er også designet en række ikoner, der illustrerer de forskellige brancher, som FM Bulk Handling leverer til.