Kunde
Hjemme Hos

Services
Strategi
Konceptudvikling
Branding
Visuel identitet
Logo
Naming
Web design
SEO
SEM
SoMe
Content strategi + plan
Affiliate marketing
Tilbudsaviser
E-tilbudsaviser

Hvad siger kunden?

Du er mere end velkommen til at spørge:

Lene Witt Johansen
Kædechef, Hjemme Hos

Millionunderskud blev til overskud

Udfordring

Da det daværende Møbelkæden i 2017 fik ny direktør, blev Shark & Co. valgt som samarbejdspartner til at hjælpe med en omfattende, strategisk turnaround, der skulle vende et millionunderskud til overskud og skabe ejerskab og stolthed hos kædens medlemmer.

Løsning

I samarbejde med kædens direktør og bestyrelse udviklede vi strategi, koncept, navn og logo til den nye, frivillige møbelkæde – et koncept vi siden da har driftet og fortsat med at udvikle, bl.a. med en samlet webshop med tilhørende digital strategi.

Navnet, HJEMME HOS, fremhæver essensen af produktet: Møbler der skaber hjem for forskellige målgrupper – Hjemme hos dig, hjemme hos naboen, og hjemme hos familien i nr. 14. Navnet favner på samme tid både den enkelte butik og kædens kunder.

Vi har nemlig trukket butikkerne frem foran kæden. Det er den lokale butik, der skal have salget, så kædens profilering skal støtte butikken – ikke være en konkurrent.

Sådan fungerer HJEMME HOS’ webshop også: I den frivillige kæde kan de knap 30 butikker have ’egne’ produkter ud over det faste kædesortiment, så det skal de naturligvis også kunne online. Løsningen er en fælles kædewebshop, som reelt består af mange lokale webshops – én for hver butik. Der var ingen fortilfælde, systemmæssigt, som vi kunne drage nytte af, så vi fik udviklet en unik teknisk løsning.

Ved at trække butikkerne frem foran kæden, er den lokale butik, der får salget, så kædens profilering støtter butikken – ikke omvendt.

”Det er en fantastisk udvikling, kæden har været igennem, og det har vist sig som den helt rigtige strategi at aflive den gamle kæde. Det kan godt lade sig gøre at drive en frivillig kæde i Danmark – i modsætning til en kapitalkæde”.

Lene Witt Johansen, adm. direktør i Hjemme Hos