Kunde
MAMMA’s og Over Middel


Shark & Co. har hjulpet med

  • Visuel identitet
  • Logodesign
  • Skilte og facadeudsmykning
  • SEM
  • SoMe

Ærlig mad kommer man længst med

Udfordring

I Horsens ligger Mamma’s – en autentisk italiensk restaurant. Men det er ikke kun italiensk mad, de laver fra bunden. Ud over restauranten leverer de mad ud af huset under konceptet, Over Middel. De to kokke og indehavere har tilsammen over 50 års erfaring med at tilberede ualmindelig smagfuld mad fra mange forskellige køkkener. Udfordringen var at skabe sammenhæng mellem de to koncepter, Mamma’s og Over Middel.

Løsning

Med fokus på ordentlige kvalitetsråvarer og originale, italienske opskrifter lavet fra bunden, udarbejdede vi en ny visuel identitet og en ny kommunikationsstil, der skaber sammenhæng mellem begge koncepter.

Den nye identitet afspejler de gode råvarer, hygge og den ærlighed, som maden er lavet med. Begge koncepter har fået nyt logo, bygget ud fra samme font, så de harmonerer, men samtidig har hver deres identitet. Mamma’s visuelle udtryk er mere legende og italiensk med et moderne tvist, hvor Over Middel er mere klassisk og stringent i sit udtryk.

Menukort og skilte i restauranten er blevet opdateret med den nye identitet og tone of voice, det samme gælder deres website og sociale medier. Desuden har vi udviklet et strategisk årshjul for deres SoMe, SEO og SEM.

MANIFEST

Ærlig mad kommer man længst med, synes vi. Ordentlige råvarer og masser af smag!

Mamma’s er ikke en ”fancy” restaurant i traditionel forstand. Til gengæld lover vi dig særdeles veltilberedt mad i hyggelige omgivelser og et bredt udvalg, der passer til både en ganske almindelig onsdag og til en særlig aften ude.

Selvom Mamma’s er solidt forankret i den italienske madtradition, er vi to horsensianere, som er fuldt ud dedikerede til vores lokalsamfund – vi tror nemlig på, at der skal være noget på menuen, der passer til alle i selskabet. Derfor kan du få alt fra stenovns-pizzaer efter original opskrift fra Støvlelandet til saftige, møre bøffer af højeste kvalitet – eller en luksus wienerschnitzel med det hele. 

Kort sagt velsmagende mad til fornuftige priser.

700%

stigning i trafik fra sociale medier

100%

stigning i direkte trafik

20%

trafik fra Google Ads indenfor 3 måneder