• Shark & Co. er kendt for at udvikle sine kunder, så forvent, at vi vil udvikle dig – så er det ligesom på det rene.

Det vi er

Vi har det med at engagere os i vores kunder. Sådan er vi. Vi tror ikke på hurtige, hittepåsomme løsninger pyntet med lidt pæn grafik. Vi vil gerne – sammen med dig – skabe fundamentet og udstikke retningen for de aktiviteter, der skal udvikle din markedsføring – og dit salg – fremover. Vi nyder godt og langsigtet samarbejde.

For det handler ikke kun om reklame og kommunikation. Det handler om forretningsudvikling. Og så må vi se, hvad det kræver af digitale strategier, on- og offline kampagner, SoMe, visuel identitet, medievalg og så videre. Vi har et stærkt hold med kompetencer på seniorniveau, og hvis det ikke er nok, henter vi gerne eksterne kræfter ind eller giver opgaver ud.

Pil der peger til venstre

Bureau med flere spidskompetencer

Vi er et bureau med flere spidskompetencer og discipliner at bringe i spil, alt efter opgaven. Vi spænder vidt inden for BtC, BtB, kædemarkedsføring og offentlig kommunikation. Vi bygger på god forretningsforståelse og omsætter det til effektfuld kommunikation.

 

Ærligt, åbent og transparent

Kontoret er ikke prangende, og vi sidder tæt – hvis der skal mere end 6 personer med til mødet, sætter vi os som regel i køkkenet. Tonen er ikke for højtidelig – til gengæld er den ærlig. Åbenhed og transparens er vigtigt for et godt samarbejde.

Shark & Co. har eksisteret siden 2005, men de fleste af os har en længere historik. Vi bor centralt i Østjylland, og vores horisont dækker hele landet. Herfra er der nemlig kort til alt.

Kommunikation | Shark & Co.