• Vi har det med at engagere os i vores kunder. Sådan er vi. Vi tror ikke på hurtige løsninger pyntet med lidt pæn grafik.

Det vi er

Vi tror på, du får mest ud af løsninger, der udspringer af fælles forretnings forståelse og langsigtet strategi. Vi vil gerne – sammen med dig – skabe fundamentet og udstikke retningen for de aktiviteter, der skal udvikle din markedsføring – og dit salg – fremover.

For det handler ikke kun om reklame og kommunikation. Det handler om forretnings udvikling. Og så må vi se, hvad det kræver af digitale strategier, on- og offline kampagner, SoMe, visuel identitet, medievalg og så videre.

Bureau med flere spidskompetencer

Vi er et bureau med flere spidskompetencer og discipliner at bringe i spil, alt efter opgaven. Vi spænder vidt inden for BtC, BtB og ikke mindst kædemarkedsføring. Fundamentet er god forretningsforståelse, som vi omsætter til effektfuld kommunikation.

 

Ærligt, åbent og transparent

Vi værdsætter godt og langsigtet samarbejde. Tonen hos os er ikke for højtidelig – til gengæld er den ærlig. Åbenhed og transparens er grundstenene i vores samarbejde. Det kommer man længst ved, synes vi.

Shark & Co. har eksisteret siden 2005, men de fleste af os har en længere historik. Vi bor centralt i Østjylland, og vores horisont dækker hele landet. Herfra er der nemlig kort til alt.

Kommunikation | Shark & Co.