• Hvad hvis vi siger, du kan få langt mere ud af din digitale markedsføring, end du får nu?

Mere end du overhovedet forestiller dig er muligt? – Uden det koster dig spidsen af en jetjager eller timer i døgnet, du ikke har.

Hos Shark & Co. vil vi gerne modbevise, at det er for dyrt eller bøvlet at have med et bureau at gøre. Tværtimod tilbyder vi en skræddersyet, resultatbaseret løsning, som vi hele tiden tilpasser efter din virksomheds behov og mål – inden for det budget, du har.

Vi vil gerne åbne døren for alle de ekstra muligheder en solid og gennemtænkt online tilstedeværelse giver. Rekruttering gennem sociale medier kan for eksempel blive nemmere og hurtigere med målrettet synlighed mod bestemte målgrupper.

Med os som din digitale partner får du:

 • Nul binding!
 • En fleksibel løsning, der tager afsæt i din virksomheds strategi og mål
 • Forståelige KPI’er med tidshorisont
 • Resultater du kan mærke
 • Mulighed for at justere strategien løbende
 • Et forløb med fuld gennemsigtighed, og en samarbejdspartner der taler samme sprog
 • Frigørelse af tid, du ellers have brugt på marketing

Ingen abonnementer, bindinger eller skjulte gebyrer

Du betaler kun for det, der giver værdi for din virksomhed!

Med typiske digitale pakkeløsninger betaler du ofte for mere, end du har behov for – uden mulighed for at fra- og tilvælge det, der kan gøre en forskel for din virksomhed. Og 9 ud af 10 gange skal du binde dig i årevis til tvivlsomme – og dyre! – kontrakter, der lover en masse uden at levere bevis for ydelsen.

Vi vil gerne have, at det skal være forståeligt og ukompliceret at købe ydelser indenfor søgemaskineoptimering, digital annoncering og sociale medier.  Så hos os får du en skræddersyet løsning baseret på din virksomheds strategi og mål, som du kan bygge videre på efter behov – der hvor det giver bedst mening og maksimalt udbytte.

Lyder det godt?

Så kontakt Sarah Nathalie eller Dennis i dag på tlf. 76827011

Resultater, der er til at forstå – med fuld gennemsigtighed

Med klare mål og aftalt leveringstid kan du se om det går godt.

Det kan måske være svært at vurdere udbyttet af det, du betaler for i dag. Kryptiske rapporter med tal og data, hvor sammenhængen ikke er forklaret, kan forvirre mere end de gavner. Det ser måske umiddelbart fint ud. Men kan du mærke resultaterne, og ligger de i tråd med din virksomheds mål på både kort og lang sigt?

Med afsæt i din virksomheds behov sætter vi sammen nogle klare mål – KPI’er – og en tidshorisont, som vi leverer indenfor. Så ved du 100%, hvad du køber.

Sådan arbejder vi med jer

1. Indledende møde
Vi kommer ud til dig og tager en snak om jeres behov og mål. Du er selvfølgelig også velkommen hos os i Horsens.

2. Analyse
Vi tager hjem og analyserer jeres nuværende digitale status. Hvad er jeres SEO status, og har I brug for at tiltrække eller konvertere kunder? Vi analyserer også jeres konkurrenter for at kunne komme med anbefalinger til, hvordan I kan overhale dem.

3. Anbefalinger
Vi mødes igen og præsenterer vores anbefalinger til hvordan din virksomhed får digital succes

4. Aftale
Hvis I gerne vil arbejde videre med det, vi præsenterer for jer, så laver vi en aftale med jer. Aftalen tager udgangspunkt i anbefalingerne og lige netop de digitale elementer, du har brug for. Er der for eksempel behov for at give fuld gas på SEO før vi kan begynde på SEM, så skal du selvfølgelig ikke betale for SEM i første omgang. Jeres skræddersyede løsning er typisk baseret på 5-8 timers arbejde om måneden.

5. Statusmøde efter aftale
På statusmøderne gennemgår vi resultaterne siden sidst. Skal der igangsættes nye tiltag eller kampagner, så sætter vi i fællesskab nye KPI’er og en tidshorisont, så du hele tiden ved nøjagtigt, hvad vi arbejder hen imod.

De sidste to trin i processen er cirkulære, så vi hele tiden sikrer os, at dine markedsføringskroner bruges optimalt.

Det eneste, du binder dig til, er en indledende situationsanalyse

Uden en analyse kan vi nemlig ikke komme i gang. Analysen er den røde ’her er du’-plet på det digitale kort: Den er grundlaget og forudsætningen for al videre arbejde med jeres digitale markedsføring. Med i analysen får du vores anbefalinger til, hvordan du kan overhale konkurrenterne. Anbefalingerne er baseret på, hvad du opnår mest værdi ved.

Analyse:

 • Din virksomheds nuværende digitale status
 • Konkurrentanalyse
 • Anbefalinger til hvordan du løfter din digitale profil og overhaler konkurrenterne

Kr. 4750,-

 

Vil du vide mere?

Så kontakt Sarah eller Dennis i dag på tlf. 76827011

Hvad indeholder en aftale?

Når vi skræddersyer en løsning til dig, er der nogle grundlæggende elementer i en digital strategi, som vi næsten altid har brug for at kigge på.

 • SEO (Søgemaskineoptimering af dit website)
 • SEM (Annoncering på søgemaskiner)
 • SoMe (Strategi, planlægning og udførelse på de sociale medier)

Herefter har du en række strategiske tilvalg, som afhænger af din virksomheds behov og budget. Disse elementer arbejder målrettet videre med planlagte kampagner og indsatser, så du får mest mulig værdi ud af dit markedsføringsbudget. For eksempel:

 • Retargeting
  (når dine annoncer/opslag vises igen for personer, der tidligere har vist interesse)
 • Email markedsføring
  (kampagner, nyhedsbreve m.m.)
 • Konverteringstracking
  (oversigt over hvilke kanaler og kampagner, der fører til et forudbestemt mål)
 • Heatmaps
  (Analyse af dit websites brugervenlighed for at tjekke, om brugeren ser dine budskaber og klikker der, du gerne vil have dem til det.)

Vil du have inspiration eller sparring til en bedre digital strategi – sociale medier, SEO, SEM – så ring på 76827011 eller skriv til Sarah eller Dennis