Nyheder


Vi er med til at slå Møbelkæden ihjel

torsdag d. 09. november

”Møbelkæden skal dø nu for at kunne overleve” lyder overskriften på et stort interview med Møbelkædens direktør, Lene Witt Johansen på Wood-Supply.DK. Og formuleret på den måde, er vi hos Shark & Co. med til at slå Møbelkæden ihjel – og føde en ny kæde med en mere tidssvarende profil, et fælles sortiment og en markant større synlighed.

Læs interviewet her

Kædens generalforsamling bakkede med overvældende flertal op om den nye strategi, som Shark & Co. har hjulpet Lene Witt Johansen og Møbelkædens bestyrelse med at udvikle. Nu er vi i gang med at folde strategien ud, så den kan blive synlig i det nye år.

Det er ikke hver dag, et bureau er med til at føde en ny kæde. Derfor er vi hos Shark & Co. stolte – og glade – over at være med i processen om at revolutionere Møbelkæden.

 

Vi er med til at slå Møbelkæden ihjel

TJEN 4% AF DIN OMSÆTNING PÅ 3 TIMER

onsdag d. 25. oktober

Databeskyttelsesforordningen – et ord med lige så mange bogstaver som alfabetet og lige så vigtigt at kunne udenad, hvis du vil beholde dit job i 2018: Hvis din virksomhed ikke har styr på jeres kundedata, hvordan I bruger dem, og hvad kunderne har givet lov til, kan I få en bøde på op til 4 % af jeres omsætning.

Og kundedata er vigtige! The Economist kårede dette forår data som verdens mest værdifulde ressource.

Fordi de virksomheder, der har styr på kundedata, kan både sælge mere til kunderne og komme i kontakt med nye kunder.

Kom til morgenmøde den 16. november

Derfor indbyder vi dig til morgenmøde om data og digital markedsføring, der både handler om, hvad du skal have styr på i forhold til love og forordninger, hvordan du optimerer din digitale tilstedeværelse, og hvad du kan opnå med målrettet markedsføring ud fra de data, du må bruge.

Klik her for Eventprogram-16-11-2017

Så velkommen til Klar – Parat – Ram!

den 16. november kl. 07.00-10.00 i Megascope, Holmboes Allé 13 B, Horsens.

Det er gratis at deltage, men du skal først tilmelde dig:

Send en mail til mail@sharkreklame.dk eller ring til mig på tlf. 4031 3163.

TJEN 4% AF DIN OMSÆTNING PÅ 3 TIMER

NY ONLINE MARKETING MANAGER HOS SHARK & CO.

onsdag d. 09. august

SEO- og Adwords-ekspert Jens Peter Nielsen er nu klar til at lave digital salgsoptimering for kunderne hos Shark & Co. Det har han arbejdet med siden år 2000, og efter eget udsagn bruger han ”ufatteligt meget tid på Google Analytics”. Jens Peter har en salgs- og marketing baggrund, så målet er Google-, lead- og e-commerce-optimering på alle niveauer.
Tidligere har Jens Peter hjulpet både helt store og små virksomheder. Fra TV2, der fik øget online omsætningen med 10 mio., Pfizer Danmark, VELUX og Europcar, til små enkeltmandsvirksomheder.

Både vi og Jens Peter glæder os til de resultater, han vil skabe for vores kunder: flytte deres omsætning og indfri deres mål. Og desuden har vi allerede lært, at Jens Peters kone bager de lækreste muffins.

Ring og book et møde med Jens Peter på 2245 4414.

NY ONLINE MARKETING MANAGER HOS SHARK & CO.

ENDNU EN KAPACITET HOS SHARK & CO.

torsdag d. 22. juni

Så har vi – igen – forstærket bemandingen hos Shark & Co. Denne gang med den erfarne art director Jannick Charmig. Jannick kommer til Shark & Co. fra fire år hos Bestsellers inhouse bureau. Tidligere har bl.a. Grey og Envision i Aarhus nydt godt af Jannicks kompetencer. Herfra har han stor erfaring med strategi- og konceptudvikling – f.eks. inden for kædemarkedsføring – og det får han mere af her hos Shark & Co.

ENDNU EN KAPACITET HOS SHARK & CO.

NYE, GAMLE BILBRANDS TIL SHARK & CO.

tirsdag d. 20. juni

Den elegante Jaguar og den terrængående Land Rover er parkeret hos Shark & Co. Svenskerne skal have et e-magasin med de to hæderkronede britiske bilbrands og Shark & Co. hjælper dem ”over sundet”.

Egentlig er det fordi Shark & Co. laver e-magasiner for Bayern AutoGroup. Eller det er fordi deres læsere er glade for de e-magasiner vi laver for Bayern AutoGroup. I hvert fald er Bayern AutoGroup i familie med British MotorGroup der forhandler Jaguar og Land Rover i blandt andet Sverige. Og de vil gøre mere for at styrke butikkerne og deres relation til nuværende og potentielle kunder.
Ja, det handler også om permissions.
Og derfor er vi hos Shark & Co. nu i gang med et svensk e-magasin om Jaguar og Land Rover som skal hjælpe de to hæderkronede bilbrands på den anden side af Øresund.

NYE, GAMLE BILBRANDS TIL SHARK & CO.

MØBELKÆDEN VIL MERE

mandag d. 12. juni

Shark & Co. har tidligere bevist at vi kan noget med møbler. Det er grunden til at vi er valgt som leadbureau til Møbelkæden. En ny strategi skal styrke kædens medlemmer.
Vi er selvfølgelig begejstrede for den tillid og anerkendelse ledelsen hos Møbelkæden har vist os, og vi glæder os til samarbejdet.

Møbelkæden er blandt Danmarks største og mest erfarne kæder inden for boligindretning. Nu vil Møbelkæden optimere sin markedsføring og profil – som kæde og med respekt for den enkelte butik. Det er det brede udgangspunkt for samarbejdet med Shark & Co. Større synlighed, tydeligere profil og mere effekt. Det gælder både på print, online og i butikkerne. Det gælder både på kæde- og butiksniveau.

Sammen udvikler vi en ny strategi og alt hvad deraf følger. Det starter med at pudse arvesølvet af, skære unyttige tiltag væk og udvikle nye løsninger.

Vi er allerede i gang, og det bliver fantastisk.

MØBELKÆDEN VIL MERE

Vital Petfood Group er ny kunde hos Shark

mandag d. 29. maj

Med kant og fokus på kæledyrene dækker vi op til måltider, som er appetitlige og rigtige, både for handlen, kunden og ikke mindst kæledyrene.

Vital Petfood er en fødevareproducent, der er specialister i private label-koncepter inden for foder til kæledyr. Til hunde, katte, kaniner, fugle og meget mere (dog ikke hajer).

Men hov! Private label? Hvad vil de så med et reklamebureau som Shark & Co.? Jo, dels skal Vital Petfood være kendt blandt forhandlere med potentiale for private label. Og dels – eller måske frem for alt – skal Vital Petfood fortælle den gode historie om gode, rene råvarer – næringsrigtigt og ansvarligt producerede fødevarer til kæledyr. Det er blandt andet dét, Shark & Co. skal hjælpe med at gøre lige så appetitligt som Vital Petfoods produkter.

Vital Petfood Group er ny kunde hos Shark

Shark & Co. siger goddag til KLINGSPOR

fredag d. 05. maj

Shark & Co. siger goddag til KLINGSPOR A/S og til opgaven, som leadbureau, at sælge prikken over i’et.

Finish er det åbenlyst rigtige og det, som løfter produktet op på et højere niveau! Det er prikken over i’et - og lige præcis det sælger KLINGSPOR.

Forarbejdning og finish er kerneområderne hos KLINGSPOR. Og med mere end 125 års erfaring og udvikling og 50.000 varenumre, har vi at gøre med en global aktør inden for slibning af alle materialer til førende industri- & håndværksvirksomheder. Første skridt i processen er (som altid) at identificere konkurrencekraften. Og vi kan godt afsløre, at den ligger gemt i en kompleks cocktail bestående af grundighed, et stærkt organisatorisk set-up, og ikke mindst branchens skarpeste specialister. Heldigvis er vi bedst, når det bliver lidt langhåret, og vi er i fuld gang med at omsætte ovenstående til værdiskabende BTB-kommunikation med masser af finish.

Shark & Co. siger goddag til KLINGSPOR

Shark tager på camping!

fredag d. 28. april

Camping deler vandene. Vi hører tilfældigvis til dem, der elsker både ferieformen og den frihed, som følger med, når vognen hægtes på krogen. Så er det da bare enormt heldigt, at Shark & Co. nu kan byde velkommen til ADRIA DANMARK - Danmarks førende brand inden for campingvogne, som står bag hver tredje vogn, der langes over disken herhjemme. Vi skal være legekammerat og leadbureau på online kommunikation, SoMe og så videre...

Shark tager på camping!

TO NYE KAPACITETER PÅ KONTORET

fredag d. 17. marts

Fra starten af denne måned har vi fået to nye kolleger hos Shark & Co. Det er grafisk designer Jens Martin Hansen, der er ”vendt hjem”. Jens arbejdede for Shark & Co. for seks år siden, og har i mellemtiden været kunstner og freelancer. Vi er glade for at have ham tilbage!

Og så er det tekstforfatter og konceptudvikler Lars Reinholt Nielsen, der tidligere har været hos bl.a. Grey, Corbiz og Andersen & Blæsbjerg. Senest har han arbejdet freelance for bl.a. en række nordjyske reklamebureauer.

Velkommen tilbage og velkommen!

TO NYE KAPACITETER PÅ KONTORET