+450

konverteringer pr. måned

Pris

pr. konvertering er faldet

Kunde
Bedre Bad – Bedre Energi

Services
Strategi
SEO
SEM
SoMe
Content strategi + plan
Branding
Visuel identitet
Web design + drift af hjemmeside
Intern kommunikation

Constant care = Leadkampagne med høj konverteringsrate og billigere klikpris

Udfordring

Hos Shark & Co. har vi haft VVS-kæden, Bedre Bad – Bedre Energi, under finnerne siden 2013. Som med alle vores kunder er der ikke noget, der hedder at hvile på laurbærrene. Derfor arbejder vi utrætteligt med ”constant care” – at vores indsats altid er klog i forhold til den givne situation. Hvor er vi samfundsmæssigt, hvilke tendenser er fremherskende, og hvilke politiske vinde blæser? Alt sammen påvirker, hvordan vores indsats ser ud, så vi kontinuerligt kan forbedre resultaterne.

 

Resultat

En af vores mange kampagner for Bedre Bad – Bedre Energi var en leadkampagne, der skulle skaffe interesserede i at booke et Badtjek og Energitjek hos Bedre Bads lokale energi- og badeksperter. Kampagnen kørte i januar og februar 2021 og opnåede knap 450 konverteringer – til en super god pris pr. konvertering.

Det positive resultat skyldes dels et højt kampagnetryk samt et politisk fokus på energitjek. Og dels et øget fokus på automatisk budgivning og optimerede søgeord og annoncetekster.

Constant care er ikke noget vi snakker om – det er det, vi gør. Vi trimmer og optimerer kontinuerligt tekster og Call To Action på landingssider, for at indholdet performer så godt som muligt. I dette tilfælde kom det til udtryk i de mange, der fik lyst til at booke et Badtjek og Energitjek.

 

Vil du høre mere om, hvordan vi generelt har skabt markant øget kendskab og trafik for Bedre Bad – Bedre Energi?

Se hele casen her