+32,7%

stigning i konverteringer

+47,7%

stigning i målkonverteringsraten

+10%

stigning i gns. sessionstid

Kunde
Bent Nygaard Elektronik A/S

Services
Webdesign
SEO
SEM

Øget trafik med de rigtige besøgende

Udfordring

Hvordan får man de rigtige besøgende? Det var udfordringen med Bent Nygaard, der ønskede at få mere ud af trafikken på deres hjemmeside – og ikke mindst få de rigtige besøgende. Det har vi arbejdet målrettet med siden april 2020.

Resultater

I den periode, vi har arbejdet koncentreret med SEO og SEM for Bent Nygaard, har vi formået at ramme de rigtige besøgende. Vi går ikke så meget efter en masse besøgende, men derimod om at få de rigtige besøgende. Ved at lægge stilen om, er det lykkedes.

De mest fremtrædende resultater er antallet af konverteringer, som er steget fra 61 til 81 – en stigning på 32.74%. Det betyder, at Bent Nygaard får flere henvendelser fra interessante kunder – både på telefonen og forespørgsler i indbakken. Desuden er målkonverteringsraten steget med 47,77%, hvilket er direkte afledt af, at vi får flere konverterende handlinger. Den høje målkonverteringsrate betyder, at vi netop har fået antallet af besøgende til at stige samtidig med, at det er de rigtige besøgende. Derfor går vi efter en så høj målkonverteringsrate som overhovedet muligt.