+46,53%

flere brugere

+10,96%

lavere afvisningsprocent

+154,36%

flere sider pr. session

+45,96%

længere sessionsvarighed

Kunde
SmartDrive

Services

Branding
Digital strategi/omstilling
Digital Content
SEO
SEM
SoMe

Handler digital annoncering ikke bare om at få så mange som muligt ind på ens website?

Udfordring

Det overordnede fokus for vores samarbejde med SmartDrive er kendskab og branding – særligt at få relevant trafik ind på deres website, som interagerer med indholdet.

Resultater

De forskellige kampagner, som har kørt på Google og de sociale medier hen over 11 måneder*, har givet et yderst tilfredsstillende resultat, hvor vi ser vækst på samtlige parametre:

Indsatsen har gjort, at vi får 46,53% flere brugere ind på siden, og samtidig ser vi et fald på 10,96% i afvisningsprocenten. Kombinationen af de to faktorer viser med al tydelighed, at de mange ekstra besøgende er relevant trafik, og at der har været en klar, rød tråd mellem annonceringen og det indhold, de besøgende finder, når de først har klikket sig ind.

Derudover interagerer brugerne også bedre med indholdet: De besøgende ser i gennemsnit 154,36% flere sider inde på websitet og bruger i snit 45,96% længere tid inde på sitet.

Alt i alt er det resultater, der gør en forskel for vores kunde, og som vi på Shark & Co. er stolte af at kunne bidrage med.

* Resultaterne er fra tidsperioden 1. oktober 2021 – 31. august 2022, sammenlignet med samme periode året før (1. oktober 2020 – 31. august 2021).

Er du interesseret i, hvordan vi i et fleksibelt setup kan hjælpe din virksomhed?

Læs mere om one stop marketing, tilpasset din forretning