Elenah Levante
Tekstforfatter & konceptudvikler

Vi vokser ud af Levysgade – næste stop Svanes Plads

Det ville være synd at sige, at det er business as usual hos Shark & Co. Og så alligevel er det – for hos Shark & Co. vokser og flytter vi os hele tiden. Med mere end dobbelt så mange medarbejdere som vi kom med og en Gazelle under armen, er vi blevet for store til lokalerne på Levysgade.
         

Vi flytter for at få mere luft under vingerne

Omkring 1. december flytter vi til Svanes Plads 4 og op på 1. sal oven på Nykredit. En flytning på ca. 150 meter og 2 etager i vejret. Det er stadig lige midt i Horsens og med parkering lige ved døren, men med flere muligheder for at få endnu mere luft under vingerne.

Samtidig er vi en lille smule kede af at forlade en fantastisk udlejer og de gode naboer, vi har på de øvrige etager. Heldigvis tager det kun et par minutter i rask trav, når vi skal holde møder med vores tidligere naboer.
   

Kom indenfor!

Vi glæder os som små børn til vores nye lokaler står klar. Og ikke mindst til at kunne byde nye og gamle kunder indenfor på Svanes Plads. Vi holder selvfølgelig noget flytte-tam-tam, når vi er kommet på plads. Invitationen kommer snart, så hold øje med posten.

Vi ses på Svanes Plads!